Home Eveniment Opt români au murit într-un accident rutier în Alicante
Opt români au murit într-un accident rutier în Alicante

Opt români au murit într-un accident rutier în Alicante

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Cele opt victime, 3 bărbați, 3 femei și 2 copii, membri ai aceleiași familii, călătoreau într-un microbuz pe autostrada A7. La kilometrul 538, în apropierea orașului Cox, Alicante, un camion care venea din sens opus a trecut peste bara metalică de pe mijlocul șoselei și a lovit microbuzul în plin.

Microbuzul a fost proiectat în afara autostrăzii și a luat foc.

Singurul supravieţuitor al accidentului este şoferul camionului care a fost transportat la spital. Acesta a fost testat pentru consumul de alcool şi droguri, dar rezultatul este negativ, precizează cotidianul spaniol ABC.

Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe a emis un comunicat în care a precizat:

«Consulatul României de la Castellon de la Plana cunoaște situația privind accidentul survenit în cursul serii pe autostrada AP-7 în provincia Alicante,fiind declanșată procedura de cooperare cu autoritățile spaniole în vederea obținerii de informații cu privire la producerea accidentului cât și date despre cetățenia persoanelor implicate în accident.

Reprezentanții Consulatului României de la Castellon de la Plana s-au deplasat la locul accidentului și se află în contact permanent cu autoritățile competente spaniole.

Biroul atașatului de Afaceri Interne al României la Madrid se află în contact cu autoritățile polițienești spaniole în vederea identificării persoanelor implicate în acest accident rutier.

Se menține în continuare legătura cu autoritățile spaniole în vederea stabilirii identității persoanelor implicate în accident».

accident alicate 2

 

accident alicante 3

 

accident alicante 4

Cotidianul spaniol LA RIOJA a difuzat în ediția sa on-line un video cu imagini impactante de la locul accidentului:

http://www.larioja.com/videos/nacional/201407/22/tragico-accidente-ocho-muertos-3691256388001-mm.html

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII