Home Cultural „Descoperă România”- tradiții și obiceuri
„Descoperă România”- tradiții și obiceuri

„Descoperă România”- tradiții și obiceuri

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Asociația „Români uniți” din loalitatea Tres Cantos, Madrid, vă invită la spectacolul folcloric „Descoperă România – Tradiții și obiceiuri”, sâmbătă, 19 septembrie.

IMG_2159

Evenimentul va începe la ora 11.00 și va avea loc la la Casa de Cultură din strada Piața Piața Primăriei (Plaza del Ayuntamiento) numărul 2, localitatea Tres Cantos.

Spectacolul va debuta cu o serie de imagini de prezentare a României, după care pe scenă vor evolua „Grupul vocal – Parla, soliști de muzică populară românească” și formația „8 de pică”.

Proiectul este finanțat de Primăria din Tres Cantos.

Intrarea este liberă.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII