Home Cultural Expoziție de artă româno-spaniolă la Madrid
Expoziție de artă româno-spaniolă la Madrid

Expoziție de artă româno-spaniolă la Madrid

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Sala „Gutierez Solana” din incinta Casei de Cantabria din Madrid, din strada Pio Baroja, numărul 10, va fi în perioada 15- 30 septembrie gazda unei expoziții de artă unde vor participa atât artiști români cât și spanioli.

expo

Inaugurarea oficială va avea loc vineri, 18 septembrie, la ora 19.00 și va fi făcută de organizatorul acestui eveniment, Eduardo Diez.

Vor expune: Alice Necula, Florin Sutu, Marcel Bejgu, Valter Paraschivescu, Carmen Castro Santaya, Marisa Gallego, Eduardo Diez.

Intrarea este liberă, iar expoziția poate fi vizitată după următorul orar:

De luni până vineri, între orele 10.00 – 14.00 și 17.00 – 21.00

Sâmbăta, între orele 12.00 – 15.00 și 16.00- 20.30.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII