Home POLITIC Diaspora invitată, la Conferința Românilor de Pretutindeni, la București
Diaspora invitată, la Conferința Românilor de Pretutindeni, la București

Diaspora invitată, la Conferința Românilor de Pretutindeni, la București

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Duminică, 24 ianuarie 2016, vor avea loc lucrările Conferinței Românilor de Pretutindeni. Evenimentul reunește, în incinta parlamentului, lideri ai comunităților românești din întreaga lume, reprezentanți ai mediului academic, jurnaliști și reprezentanți ai statului român.

diaspora foto

Evenimentul este organizat de către deputatul Eugen Tomac în parteneriat cu un comitet de inițiativă format din Federația Asociațiilor de Români din Europa (FADERE), Fundația Națională a Românilor de Pretutindeni (FNRP), Consiliul Româno American și Asociația Românilor din Italia (ARI).

Despre modul în care puteți să vă înscrieți și detalii despre programul conferinței puteți afla de aici

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII