Home POLITIC Rajoy vrea ca noul guvern să fie votat până la sfârșitul lui ianuarie
Rajoy vrea ca noul guvern să fie votat până la sfârșitul lui ianuarie

Rajoy vrea ca noul guvern să fie votat până la sfârșitul lui ianuarie

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Șeful guvernului spaniol în exercițiu, Mariano Rajoy, intenționează să ceară sprijin în parlament pentru a forma un guvern până la sfârșitul lui ianuarie, a precizat miercuri, 13 ianuarie, Fernando Martinez Maillo, secretarul adjunct al Partidului Popular, relatează agenția Reuters.

rajoy

Propunerile pentru a forma un nou guvern va trebui să fie votate de către parlamentarii spanioli, determinând partidele să încerce și să formeze alianțe mai înainte, pentru a se asigura că vor obține sprijinul de care au nevoie.

PP a câștigat cele mai multe voturi la alegerile din 20 decembrie 2015, dar nu a reușit să obțină o majoritate și încearcă să încheie alianțe pentru a putea să rămână la guvernare.

»Votul ar putea avea loc la sfârșitul lui ianuarie», a declarat Fernando Martinez Maillo, presei la parlament, la prima reuniune de la alegerile din decembrie.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII