Home Eveniment Doi români au furat 7500 de euro dintr-o brutărie în Pontevedra
Doi români au furat 7500 de euro dintr-o brutărie în Pontevedra

Doi români au furat 7500 de euro dintr-o brutărie în Pontevedra

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Guardia Civil (Garda Civilă) din Pontevedra a reținut doi cetățeni de origine română ca fiind principalii suspecți în cazul unui jaf comis în pe 21 aprilie într-o brutărie din Meaño (Pontevedra), de unde au sustras un seif în care se aflau 5000 de euro și alți 2500 de euro din mai multe birouri.

În noaptea de 21 aprilie cei doi indivizi au intrat în clădirea brutăriei după ce au forțat o fereastră aflată la un etaj superior, având în prealabil informația că proprietarul nu se afla în localitate iar în incintă nu se află nimeni la acea oră.

Proprietarul a depus la poliție o plângere în urma căreia organele abilitate au demarat o anchetă.

Investigația efectuată a dus la localizarea și reținera a doi bărbați de cetățenie română, unul dintre ei fuseseră angajatul localului de panificație.

I.B.G și I.B, cu antecedente penale, au fost puși la dispoziția Judecătoriei de Instrucție numărul 3 din Cambados (Pontevedra) care a stabilit că cei doi delicvenți vor fi judecați în libertate.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII