Home Eveniment Doi români au furat un camion plin cu materiale de construcții
Doi români au furat un camion plin cu materiale de construcții

Doi români au furat un camion plin cu materiale de construcții

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Guardia Civil din Segovia a reținut, dumincă, 4 ianuarie, doi bărbați de 28 și respectiv 29 de ani, de origine română, după ce au fost prinși cu un camion marca Iveco, furat. Autovehiculul era încărcat cu materiale de construcții.

camion furatConform autorităților, cei doi au intrat cu forța într-o hală industrială din localitate Avila, de unde au sustras 145 de litri de motorină și materiale de construcții.

Polițiștii rutieri i-au oprit pe cei doi în localitatea San Rafael, provincia Segovia, pentru un control de rutină. Camionul era inregistrat pe numele unei societăți comerciale din Avila, fapt pentru care a fost contactat propietarul pentru a se obține mai multe informații.

Propietarul de drept al autovehiculului le-a spus polițiștilor că nu a autorizat niciun transport cu acel camion, deoarece fusese declarat furat cu câteva ore mai înainte.

Cei doi suspecți au fost puși la dispoziția organelor de anchetă, iar camionul și bunurile sustrase au fost înapoiate proprietarului.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII