Home Eveniment Doi români au spart un centru comercial din Villarobledo
Doi români au spart un centru comercial din Villarobledo

Doi români au spart un centru comercial din Villarobledo

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Polițiștii din Villarobledo, provincia Albacete, au reținut luni, 23 martie, doi cetățeni de origine română, dintre care unul minor, acuzați că au intrat prin efracție într-un centru comercial din localitate, de unde au sustras bunuri în valoare de 18.000 de euro.

hoti foto

Alarma a fost dată în dimineața zilei de luni, în jurul orei 4.00, după ce unul dintre paznici a sunat la poliție și a anunțat că a auzit zgomote suspecte în clădire.

La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de poliție, care au constatat că o serie de magazine fuseseră jefuite.

Spărgătorii se ascunseseră în toaleta centrului comercial, acolo unde au fost găsiți de polițiști. Aveau asupra lor o geantă în care se aflau 45 de telefoane mobile, cinci laptopuri și mai multe instrumente pe care le foloseau ca să intre prin efracție în magazine.

Cei doi au fost duși la comisariat unde au fost identificați ca fiind I.V.B, de 24 de ani și C.R.S, de 17 ani, ambii fără antecedente penale.

Conform organelor de anchetă, românii făcuseră o gaură în acoperișul clădirii, pe unde au intrat, fapt pentru care, pe lângă pedeapsa pe care le-o va stabili tribunalul, cei doi vor trebui să plătească și reparația acoperișului și a magazinelor pe care le-au vandalizat.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII