Home Eveniment Doi români făceau trafic cu țigări în Lleida
Doi români făceau trafic cu țigări în Lleida

Doi români făceau trafic cu țigări în Lleida

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Guardia Civil (Garda Civilă) din localitatea La Seu d’Urgell (Lleida) a reținut două persoane, un bărbat și o femeie, de naționalitate română ,după ce au găsit în portbagajul mașinii cu care aceștia se deplasau, pachete de țigări de cotrabandă în valoare de aproximativ 28.000 de euro.

Cei doi au fost opriți în trafic de polițiști pentru un control de rutină, în apropierea localității Collado de la Galina. Nu mică le-a fost surpriza organelor de control când au găsit în portbagajul autoturismului marca Opel, înmatriculat în Spania, 6.480 de pachete de țigări de contrabandă, de diverse mărci și 300 de grame de tutun, cu o valoare estimativă de 27.986 de euro.

G.V. de 52 de ani și M.G de 57 de ani au fost puși la dispoziția Judecătoriei de Instrucție din localitatea La Seu d’Urgell (Lleida) pentru a li se stabili pedepsele.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII