Home Eveniment Tânăr de 27 de ani ucis de compatriotul său în Lleida
Tânăr de 27 de ani ucis de compatriotul său în Lleida

Tânăr de 27 de ani ucis de compatriotul său în Lleida

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un bărbat de 27 de ani, de naționalitate română, din localitatea Rosello (Lleida), a murit miercuri, 6 august, după ce s-a bătut cu un compatriot, care ulterior a fost arestat de Mossos d’Esquadra (Poliția locală).

În jurul orei 01.00, polițiștii au primit un apel telefonic în care a fost anunțat un scandal în fața unui bar din localitate. Când au ajuns la fața locului, polițiștii i-au găsit pe medicii de pe ambulanță încercând să îl resusciteze pe bărbat.

Deși a fost transportat la spitalul din Arnau de Vilanova (Lleida) românul a murit câteva ore mai târziu, din cauza leziunillor suferite în urma altercației.

Agresorul, de 30 de ani, cetățean român, a fost reținut de autorități, dar a declarat că nu-și mai amintește de la ce a pornit cearta.

Organele de anchetă au deschis o investigație pentru a stabilii faptele care au dus la săvârșirea omorului.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII