Home Eveniment Doi români prinși în flagrant în timp ce șantajau un preot homosexual
Doi români prinși în flagrant în timp ce șantajau un preot homosexual

Doi români prinși în flagrant în timp ce șantajau un preot homosexual

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Flavius Alexa Savu, 33 de ani şi Marcel-Lucian Florin, 23 de ani, locuitori ai orașului italian Vigevano aparținând provinciei Lombardia, au prinși în flagrant delict, sâmbătă, 21 iunie, în timp ce șantajau un preot al Episcopiei Romano-Catolice din localitate.

Cei doi l-au sunat pe preot și l-au amenințat că dacă nu le dă suma de 250 000 de euro vor trimite redacțiilor de știri mai multe înregistrări în care părintele apărea întreținând relații sexuale cu bărbați.

Inițial preotul a fost de acord să le dea banii șantajiștilor dar ulterior a luat decizia de a povesti tot Episcopiei.

Dioceza a anunțat autoritățile iar doi polițiști deghizați în preoți s-au prezentat la întâlnirea cu cei doi români.

Prinși asupra faptului cei doi șantajiști au fost arestași și duși la închisoarea din Torre del Gallo în Pavia.

La percheziția apartamentului în care locuiau românii, carabinierii nu au găsit nici o înregistrare compromițătoare.

Vicar-ul General, monseniorul Gianfranco Zanotti, a declarat că a apelat la ajutorul autorităților pentru a face lumină asupra incidentului și pentru a restabili încrederea oamenilor.

Ancheta coordonată de procurorul adjunct al Curţii de Justiție Pavia, Roberto Valli, continuă existând suspiciunea că cei doi români fac parte dintr-o grupare infracțională care șantajează persoane publice în toată Europa.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII