Home POLITIC Drept la replică! Victor Ionescu: „voi fi nevoit să mă apăr și chiar să acționez în instanță”
Drept la replică! Victor Ionescu: „voi fi nevoit să mă apăr și chiar să acționez în instanță”

Drept la replică! Victor Ionescu: „voi fi nevoit să mă apăr și chiar să acționez în instanță”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Victor Ionescu, prim-vicepreședinte coordonator PNL Diaspora, ne-a trimis la redacție un drept la replică referitor la articolul ”Te-am prins! Un plagiator vrea să reprezinte românii din Diaspora în Parlament”, în care asigură ”atât opinia publică din țară cât și pe cea din diaspora că lucrarea „Creștin – Democrația europeană și Creștin – Democrația românească” este una originală, redactată cu bună-credință și cu dorința de a contribui la patrimoniul literar de specialitate al mediului politic.”

Victor Ionescu

În afară de această palidă apărare, Ionescu trece la jigniri directe asupra autorului articolului, amintind fără nicio legătură cu materialul jurnalistic, porecla facebook ”indian pufos” și acuzându-l a fi ”băsist”. De neînțeles acest comportament pentru o persoană care dorește să reprezinte în Parlament milioane de oameni dinafara țării. Acuzația de plagiat este transformată într-o închipuită afiliere a jurnalistului la Traian Băsescu.

Îi reamintesc că în mediul virtual, pe paginile Facebook, sunt foarte multe persoane care au ales să treacă la rubrica atașată numelui și cuvinte precum ”rdp”, ”pufos”, ”indian”, ”căpșunar”, ”servitor”, etc. ca protest împotriva cuvintelor și apelativelor deosebit de jignitoare pe care unii politicieni români le-au folosit la adresa diasporei.

Autorul articolului s-a semnat întotdeauna ”Andi Rădiu” și nu și-a permis niciodată să folosească o poreclă sau pseudonim.

VEZI AICI comunicatul lui Victor Ionescu, prim-vicepreședinte coordonator PNL Diaspora

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII