Home POLITIC Fostul președinte Traian Băsescu vine la Madrid
Fostul președinte Traian Băsescu vine la Madrid

Fostul președinte Traian Băsescu vine la Madrid

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Fostul președinte al României va fi la Madrid, în perioada 21-22 octombrie a.c. Traian Băsescu va participa, în calitate de invitat special, la lucrările Congresului Partidului Popular European ce vor avea loc pe 22 octombrie în capitala Spaniei.

Traian Basescu

Congresul va desemna şi noua conducere a formaţiunii europene. Actualul vicepreședinte al PPE, Anca Boagiu (PNL), speră să obţină un nou mandat.

Alături de ea va mai participa la alegerile din PPE și senatorul liberal Teodor Atanasiu.

Popularii europeni se vor reuni pentru a-şi alege o nouă conducere, dar şi pentru a discuta despre provocările cu care se confruntă Europa, de la securitate la redresarea economică.

La eveniment vor fi prezenţi 2.000 de participanţi, din peste 40 de ţări.

România va participa cu delegaţi din partidele membre PPE şi anume: PNL, UDMR, PMP şi PNŢCD.

Românii care vor să îl întâlnească pe fostul președintele al României sunt invitați miercuri, 21 octombrie, de la ora 19.30, la Hotelului NH, Avenida de la Constituccion nr. 75, Coslada, Madrid, unde acesta va răspunde întrebărilor celor prezenți.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII