Home Eveniment Fura din mașinile pe care le ducea în România. Nu știa că e filmat!
Fura din mașinile pe care le ducea în România. Nu știa că e filmat!

Fura din mașinile pe care le ducea în România. Nu știa că e filmat!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un şofer a fost filmat, în parcarea unei benzinării din Zaragoza în timp ce fura din maşinile pe care trebuia să le transporte din Spania în România.

În imagini se vede cum şoferul platformei, pe care sunt mai multe autoturisme, se urcă într-o maşină şi începe să scotocească. La scurt timp, iese cu mai multe obiecte în mână.

Bărbatul a luat la rând toate autoturismele pe care le transporta şi a sustras din ele orice obiect de mici dimensiuni pe care l-a găsit.

Scena a fost filmată de un român iar apoi a fost postată pe internet.

În presa din Bistriţa Năsăud au apărut informaţii conform cărora platforma aparţine unei firme din judeţ care are probleme cu legea. Patronul acesteia este cercetat penal pentru evaziune fiscală şi constituire de grup infracţional organizat.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest
tags:

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII