Home DIASPORA NEWS Germania: Un român a murit după ce a fost forțat să muncească pe câmp fără pauze sau apă
Germania: Un român a murit după ce a fost forțat să muncească pe câmp fără pauze sau apă

Germania: Un român a murit după ce a fost forțat să muncească pe câmp fără pauze sau apă

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Sfârșit tragic pentru un român din regiunea Breisgau (landul Baden-Württemberg). Tânărul, în vârstă de 32 de ani, care muncea ca și ajutor în agricultură, a murit după o zi de lucru în caniculă, informează ziarulromanesc.de.

germania

Românul a murit într-o zi cu vreme toridă, după ce nu a avut voie să facă pauze și nici să bea apă.

Potrivit cotidianului online badische-zeitung.de, șeful acestuia, un agricultor în vârstă de 47 de ani, este acuzat acum de omucidere involuntară după ce l-a obligat să muncească în condițiile inumane.

Un incident similar ar fi avut loc în anul 2014. Agricultorul se afla la volanul unui tractor în timp ce doi muncitori încărcau cu baloți de fân cu o greutate de 20 de kilograme o remorcă, în bătaia directă a soarelui de la miezul zilei. Unul dintre muncitori, în vârstă de 32 de ani, i-a spus bărbatului că nu se simte bine, însă nu a fost lăsat să se oprească, deși își terminaseră rezervele de apă. În acea seară, tânărul s-a prăbușit  în urma unui accident vascular cerebral cauzat de căldură, a intrat în comă și a murit două săptămâni și jumătate mai târziu. Nu se știe dacă acesta mai suferea și de alte boli.

Procurorii din Freiburg au solicitat atunci instanței arestarea preventivă a agricultorului. Acesta a primit o pedeapsă de câteva luni de închisoare cu suspendare. Acum, acesta a formulat o cerere de recurs. Dacă nu o va retrage, va începe un proces.

Sursa: ziarulromanesc.de

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII