Home Eveniment Tragedie pe o șosea din Franța. O familie de români spulberată de un camion
Tragedie pe o șosea din Franța. O familie de români spulberată de un camion

Tragedie pe o șosea din Franța. O familie de români spulberată de un camion

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Accidentul a avut loc luni, 12 septembrie la ora locală 05.34, pe Șoseaua Națională 4, în dreptul localității Héming, departamentul Moselle, Franța. Impactul s-a produs între un camion și un autoturism la bordul căruia se afla familia de români, relatează gazetaromânească.com.

franța

Potrivit jandarmeriei, bilanțul este de trei persoane decedate și un rănit în stare deosebit de gravă. Cele trei victime, cu vârstele de 20, 36 și 37 de ani, au murit pe loc, a patra persoană, de 21 de ani, a fost transportată de urgență la spital.

Mașina românilor a intrat în depășire însă nu a reușit să revină la timp pe banda sa de mers și s-a ciocnit frontal cu camionul care venea din sens opus. Circulația rutieră a fost oprită aproape întreaga dimineață pentru recuperarea cadavrelor și eliberarea șoselei de fiarele contorsionate ale mașinii.

Foto: la1ere.francetvinfo.fr

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII