Home Eveniment Ibiza. O româncă își punea copilul de patru ani să fure portofelele turiștilor
Ibiza. O româncă își punea copilul de patru ani să fure portofelele turiștilor

Ibiza. O româncă își punea copilul de patru ani să fure portofelele turiștilor

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Două femei de origine română au fost arestate, joi 13 iulie, în municipiul Ibiza , după ce au fost prinse că se foloseau de un copil de patru ani pentru a fura portofelele turiștilor aflați la plajă.

Alarma a fost dată de un turist aflat pe Platja d’en Bossa care a văzut când copilul a sustras dintr-o geantă un potmoneu.

Conform martorului micuțul s-a apropiat de un cearceaf nesupravegheat și sub pretextul că se joacă, a băgat mâna în geantă și apoi a rupt-o la fugă. Copilul a mers direct la două femei aflate pe o bancă din apropiere.

Bărbatul a chemat imediat poliția.

În gențile celor două femei,  organele de ordine au găsit mai multe portofele în care se aflau documente aparținând diferitor persoane și suma de 2400 de euro.

După ce au fost duse la comisariat s-a dovedit că una dintre cele două românce era chiar mama copilului de patru ani.

Cele două femei au rămas în arestul poliției iar copilul a fost dus la un Centru de minori.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII