Home Eveniment Incendii devastatoare în Spania. Trei morți și mii de persoane evacuate
Incendii devastatoare în Spania. Trei morți și mii de persoane evacuate

Incendii devastatoare în Spania. Trei morți și mii de persoane evacuate

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Trei persoane și-au pierdut viața, două sunt date dispărute, iar peste 2.000 au fost evacuate din calea incendiilor din nord-vestul Spaniei.

Până în acest moment nu s-a comunicat oficial numărul exact al persoanelor rănite, dar potrivit publicației 20minutos.es, există peste 100 de oameni care au necesitat intervenție medicală.

Conform EL Pais, luni, 16 octombrie, existau 105 foacare active în regiunea Galicia, iar duminică, 15 octombrie au fost înregistrate 146 de focare.

Circa 350 de pompieri, ajutaţi de 500 de soldaţi și 20 de avioane încercă să stingă incendii în diferite zone din în Galicia, a anunţat guvernul acestei regiuni spaniole, într-un comunicat, scrie El Confidencial.

Șeful guvernului regional din Galicia, Alberto Nunez Feijoo, a declarat într-o conferință: „Este vorba despre incendii voluntare, premeditate, declanşate de persoane care ştiau ce fac».

Traficul feroviar a fost suspendat între Vigo şi Barcelona, a anunţat compania publică de cale ferată Renfe. Mai multe drumuri au fost, de asemenea, închise.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII