Home COMUNITATE Spania. Obiective turistice, prezentate în limba română
Spania. Obiective turistice, prezentate în limba română

Spania. Obiective turistice, prezentate în limba română

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Departamentul de cultură și turism din comunitatea autonomă  Castilla y León a anunțat că mai multe obiective turistice din zonă vor fi prezentate și în limba română.

Potrivit agenției EFE, începând de sâmbătă, 14 octombrie, 18 ghizi vor oferi descrieri ale monumentelor și obiectivelor turistice din regiunea autonomă  Castilla y León în limbile: română, greacă, ucraineană și rusă.

Până acum, Registrul de ghizi al comunității număra 287 de persoane înscrise care ofereau servicii în limbi de circulație internațională precum: spaniolă, engleză, franceză, germană, italiană, etc.

Cei 18 ghizi au fost selectați în luna februarie 2017, dintr-un număr de 30o de cereri, dar numirea lor oficială a fost făcută la începutul lunii octombrie prin intermediul Buletinului Oficial al Comunității  Castilla y León.

Pentru a putea primi titlul de Ghid autorizat al Comunității Castilla y León, principalele cereri sunt: trebuie să fii licențiat al unei forme de învățământ de profil, să vorbești fluent spaniola și să cunoști cel puțin alte două limbi străine.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII