Home COMUNITATE Se închide Consulatul României de la Zaragoza? Ce spune șeful misiunii
Se închide Consulatul României de la Zaragoza? Ce spune șeful misiunii

Se închide Consulatul României de la Zaragoza? Ce spune șeful misiunii

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

După intrarea în vigoare a legii 1/2017, privind eliminarea unor taxe consulare, în mediul virtual au apărut mai multe zvonuri conform cărora Ministerul Afacerilor Externe din România va închide Misiunea Diplomatică de la Zaragoza.

Alexandru Steriu, consulul de la Zaragoza, infirmă zvonurile și precizează că MAE va deschide și alte misiuni diplomatice la Salzburg-Austria, Haifa-Israel, Melbourne-Australia.

„Nici vorbă de așa ceva” a spus Steriu, „ce-i drept bugetul va fi mai mic, ca urmare a eliminării unor taxe consulare, dar misiunea diplomatică de la Zaragoza nu va fi închisă. Este vorba de o comunitate de români de peste 50.000 de persoane”.

„Avem rugămintea ca pe viitor când vor apare astfel de zvonuri, cetățenii să apeleze direct la sursele oficale, care le vor pune la dispoziție informații reale și concrete”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII