Home POLITIC USR și PNL, protest în plenul Camerei Deputaţilor. „Nu legalizați furtul în România!”
USR și PNL, protest  în plenul Camerei Deputaţilor. „Nu legalizați furtul în România!”

USR și PNL, protest în plenul Camerei Deputaţilor. „Nu legalizați furtul în România!”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Deputaţii PNL şi USR au protestat miercuri, 1 februarie, pe holul şi în plenul Camerei Deputaţilor, cerând demisia Guvernului Grindeanu şi alegeri anticipate.

Aceştia s-au strâns mai întâi pe holul plenului, unde au strigat «Ruşine», «Demisia», mulţi dintre ei purtând în mâini cravate roşii de care au prins coli de hârtie pe care scria «Demisia Guvernului», iar alţii având foi albe de hârtie pe care aveau scris «Alegeri Anticipate» şi «Ruşine».

Deputaţii liberali şi cei ai USR au repetat protestul în plenul Camerei Deputaţilor, mai exact la tribuna plenului, unde s-au strâns şi au strigat «Hoţii!».

Preşedintele de şedinţă, deputatul PSD Gabriel Vlase, a cerut chestorilor să restabilească ordinea în sală, iar protestatarii s-au liniştit după câteva minute.

Tot miercuri, parlamentarii PNL şi USR au depus miercuri moţiunea de cenzură intitulată «Guvernul Grindeanu – Guvernul sfidării naţionale. Nu legalizaţi furtul în România».

«Aceasta este moţiunea de cenzură pe care PNL, împreună cu USR, o depun astăzi. Este numită ‘Guvernul Grindeanu- Guvernul sfidării naţionale. Nu legalizaţi furtul în România’. Este primul demers politic important pe care Opoziţia îl face astăzi în România într-un moment de cumpănă, într-un moment în care prin ordonanţe de urgenţă, prin decizii ale Guvernului, se încearcă legalizarea furtului în România. Noi sperăm ca toţi cetăţenii de bună credinţă să susţină acest demers în spaţiul public, de asemenea, ne dorim ca toţi parlamentarii care cred în supremaţia legii, care au bună credinţă şi respectă cetăţeanul, să voteze această moţiune de cenzură. Aceasta este soluţia legală, instituţională, pentru demisia Guvernului şi de asemenea soluţia pentru a putea ajunge la alegeri anticipate», a spus preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, la Palatul Parlamentului.

Sursa: antena3.ro

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII