Home Eveniment INCREDIBIL! Au furat mașina poliției și au transformat-o în discotecă mobilă
INCREDIBIL! Au furat mașina poliției și au transformat-o în discotecă mobilă

INCREDIBIL! Au furat mașina poliției și au transformat-o în discotecă mobilă

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un grup, de români, a furat duminică, 1 mai, o dubă a Mossos d’Esquadra (poliția catalană) și au organizat o discotecă în aer liber, în apropierea localității Montseny, de lângă Barcelona.

mașina poliției

Mașina poliției, echipată cu un sistem de sunet de ultimă generație, era parcată în zona Arcului de Triumf din Barcelona, unde mai mulți polițiști supravegheau o manifestație.

Într-un moment de neatenție, românii s-au urcat în autovehicul și au dispărut.

Ancheta deschisă ulterior a stabilit că hoții au plecat pe strada Trafalgar, după care au mers pe șoselele naționale C33, C35 și pe BV 5301 spre Montseny, unde au parcat într-un loc deschis, numit La Costa del Montseny.

La scurt timp, românii au trimis mesaje prietenilor, anunțându-i că vor da o petrecere.

Conform martorilor audiați în timpul investigației, petrecerea a durat până luni, 2 mai, și cu ajutorul echipamentului de sunet, montat pe mașina poliției, petrecăreții au ascultat cu volumul la maxim ultimele noutăți muzicale.

Mașina a fost găsită în jurul orei 12.00 și a fost nevoie de mai multe echipaje de poliție pentru că petrecăreții au devenit recalcitranți atunci când autoritățile și-au făcut prezența.

Departamentul Afaceri Interne a deschis în paralel o investigație pentru a stabili cum a fost posibil să dispară o mașină parcată într-o zonă plină de polițiști.

Peste douăzeci de persoane au fost reținute, printre care și patru români care au recunoscut că au furat duba.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII