Home Eveniment „Record” de telefoane furate stabilit de un român, în Spania
„Record” de telefoane furate stabilit de un român, în Spania

„Record” de telefoane furate stabilit de un român, în Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român de 47 de ani a reușit „performanța” de a fura nu mai puțin de 27 de telefoane mobile în doar o oră.

Spania

Sâmbătă, 23 aprilie, în zona Devesa, din localitatea Girona, Catalunia,  cu ocazia sărbătorii „Sant Jordi” (Sfântul Gheorghe) mai multe persoane au participat la un concert.

Un tânăr a fost cel care a dat alarma, după ce a observat că-i lipsea telefonul mobil.

Ghinionul hoțului a fost că tânărul avea activat în telefon o aplicație ce îi permitea detectarea locului unde se afla dispozitivul.

Polițiștii l-au luat pe individ ca din oală, în apartamentul acestuia fiind găsite 27 de telefoane.

Nu mică le-a fost surpriza polițiștilor când toate persoanele care au venit să-și recupereze mobilele au semnalat că acestea le-au fost furate cam la aceeași oră.

Românul a fost pus la dispoziția Tribunalului din Girona, unde urmează să i se stabilească pedeapsa pentru infracțiunile comise.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII