Home Eveniment L-au omorât pentru 100 de euro. Patru români reținuți
L-au omorât pentru 100 de euro. Patru români reținuți

L-au omorât pentru 100 de euro. Patru români reținuți

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Policia Nacional a reținut, marți, 21 iulie, patru suspecți principali în cazul românului înjunghiat în noaptea de 19 spre 20 iulie, în cartierul madrilen Tetuan.

policia nacional

Într-un comunicat de presă emis de Policia Nacional se precizează că toți cei patru arestați sunt români și corespund semnalmentelor date de vecinii victimei.

Tragedia s-a produs într-un apartament pe strada Cedros din cartierul Tetuan, Madrid și conform primelor cercetări ar fi avut la bază o datorie de 100 de euro pe care victima o datora unuia dintre suspecți.

Citește și: Român înjunghiat la Madrid. Poliția crede că este vorba de o răfuială mafiotă

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII