Home Eveniment Girona: Obligată să se prostitueze. „Mă amenințau că îmi ard copilul cu țigara”
Girona: Obligată să se prostitueze. „Mă amenințau că îmi ard copilul cu țigara”

Girona: Obligată să se prostitueze. „Mă amenințau că îmi ard copilul cu țigara”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O tânără de 20 de ani și bebelușul acesteia au fost scoși de polițiști din ghearele unui grup de proxeneți, după ce victima a reușit să trimită un e-mail în care a povestit că era obligată să se prostitueze.

sclave sexuale

Conform declarației femeii, ea l-a cunoscut pe unul dintre proxeneți în România, pe când avea 15 ani și după câteva luni acesta i-a propus să se căsătorească cu el. Deși mariajul nu s-a materializat niciodată, la scurt timp au plecat în Spania pentru a munci.

Proxenetul i-a spus că are mai multe rude care lucrează în construcții și-l vor ajuta să-și găsească și el un loc de muncă, iar ea va lucra la negru deoarece era minoră.

Când au ajuns în Spania, la Girona, bărbatul a dus-o pe fată într-un apartament, unde a trebuit să locuiască împreună cu fratele și cumnata acestuia.

În loc să îi găsească de muncă, tânărul a convins-o pe fată să meargă să „lucreze” într-un club de noapte din Figueras (Girona). Când tânăra a refuzat să se prostitueze, „iubitul” a umplut-o de vânătăi.

Timp de patru ani a fost obligată să se prostitueze, toți banii îi erau luați, iar în schimb era bătută zilnic de „iubit”. Nici rudele acestuia nu au rămas mai prejos. Fata trebuia să le facă mâncare, curățenie și să spele, pentru că orice refuz îi aducea o corecție fizică.

Anul trecut, în luna octombrie, tânăra a adus pe lume o fetiță. Deși, după cum a declarat ea, spera ca situația să se îmbunătățească în urma venirii pe lume a copilului, aceasta s-a înrăutățit.

La nici o săptămână de la naștere, femeia a fost trimisă să se prostitueze din nou.

Ba mai mult, era amenințată că, dacă va încerca să povestească cuiva, bebelușul va avea de suferit.

Declarația tinerei e șocantă: „De mai multe ori a încercat să-mi ardă copilul cu țigara, iar dacă plângea, era bătut. M-au obligat să îi dau somnifere ca să nu plângă și să îi deranjeze noaptea când plecam la muncă”

Tânăra le-a mai spus anchetatorilor că a făcut un calcul estimativ și în decurs de patru ani, cât s-a prostituat, i-a dus proxenetului în jur de 300.000 de mii de euro.

Poliția a deschis o anchetă. Proxenetul a rămas în arest, iar fratele și cumnata acestuia au fost puși în libertate condiționată. Tânăra și bebelușul au fost internați într-un centru special și se află sub protecția poliției.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII