Home ALEGERI PARLAMENTARE Lista PNL pentru Diaspora. Un român din Spania printre candidați
Lista PNL pentru Diaspora. Un român din Spania printre candidați

Lista PNL pentru Diaspora. Un român din Spania printre candidați

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Conducerea PNL a aprobat luni, 10 octombrie, lista de candidaţi ai partidului pentru Diaspora. Printre cei aleși se află și un român din Spania.

Spania

La Senat lista va fi deschisă de Viorel Badea, iar la Camera Deputaţilor de Mihai Voicu, potrivit unor surse din partid.

Potrivit acelorași surse, Mihai Voicu trebuia să candideze inițial pe listele de București, dar a fost mutat pe listele pentru Diaspora după ce Vasile Blaga a demisionat de la șefia partidului, scrie m.evz.ro.

Pe lista de deputaţi de diaspora din partea PNL vor candida şi Alexandru Barbăroşie, Marius-Ionel Ioan, Gabriel Săvulescu, Angela Aramă – supleant, Valentin Făgărăşian – supleant.

La Senat, tot pentru Diaspora, va mai candida din partea PNL:  Mihai Petre Sabailă, Antoniu Robert Nyerjak – supleant şi Camelia Maria Bichiş – supleant.

Pe liste se răgăsește și Marius Ionel Ioan, președintele filialei PNL Spania.

Marius Ionel Ioan lucrează în Camera Deputaților a Parlamentului spaniol. În 2014 a fost singurul român care a participat la alegerile europarlamentare, pe lista Partidului Popular din Spania.

În iunie 2016,  Marius Ionel Ioan a fost numit președintele PNL Spania, după ce Adrian-Eugen Piţigoi fostul co-preşedintele al filialei iberice a demisionat.

 

Sursa: Jurnalul Românesc

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII