Home Eveniment Málaga: Prins în flagrant în timp ce încerca să spargă un magazin de bijuterii
Málaga: Prins în flagrant în timp ce încerca să spargă un magazin de bijuterii

Málaga: Prins în flagrant în timp ce încerca să spargă un magazin de bijuterii

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O patrulă a Poliției Locale (Policia Local) din localitatea Torremolinos (Provincia Murcia) a observat, miercuri, 17 septembrie, în jurul orei 01.00, o persoană care încerca să facă o gaură în acoperișul unei bijuterii din strada Palma de Mallorca.

policiaTânărul, de naționalitate română, a fost reținut și dus la comisariat, după ce agenții au descoperit că făcuse o gaură de 70 de centimetri în acoperișul magazinului.

La percheziție, polițiștii au găsit asupra individului mai multe scule pe care le folosise pentru a face gaura în acoperiș și o pereche de mănuși.

Luat la întrebări de anchetatori, românul a făcut o criză de anxietate, motiv pentru care a fost chemată ambulanța, care la transportat la Centro de Salud (Centru de Sănătate) din localitate.

 

După ce cadrele medicale i-au acordat îngrijirile necesare, românul a fost pus la dispoziția anchetatorilor pentru a i se întocmi dosar penal și a fi trimis în instanță.

Poliția a luat legătura apoi cu proprietarul magazinului care a declarat că nu i-a dispărut nimic.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII