Home Eveniment León: Un român care și-a strangulat concubina riscă între 10 și 15 ani de închisoare
León: Un român care și-a strangulat concubina riscă între 10 și 15 ani de închisoare

León: Un român care și-a strangulat concubina riscă între 10 și 15 ani de închisoare

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

La Audiencia Provincial (Curtea Districtuală) din León a început procesul în cazul românului acuzat că și-a strangulat concubina anul trecut, pe 5 septembrie.

V.M., de 28 ani, riscă între 10 și 15 ani de închisoare, fiind acuzat de omucidere.crima

Conform rechizitoriului, victima și agresorul locuiau într-un apartament din strada Menéndez y Pelayo (León) și, după cum povestesc vecinii, se certau foarte des din cauză că bărbatul era foarte gelos și nu era de acord ca femeia să meargă la muncă.

În după-amiaza incidentului, perechea s-a luat din nou la ceartă și, după cum relatează vecinii, deodată femeia a început să țipe după ajutor, iar apoi s-a făcut brusc liniște. Suspicioși, aceștia au anunțat poliția.

Când au intrat în casă, polițiștii au găsit-o pe femeie întinsă pe jos, cu urme vizibile de agresiune, iar românul dispăruse. Medicii de pe ambulanța sosită la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tînăra de de 21 ani.

Organele abilitate l-au dat imediat în urmărire prin Interpol pe agresor și, două săptămâni mai târziu, a fost arestat.

Inițial, tânărul a fost închis în Centrul Penitenciar din Madrid, după care a fost transferat la Închisoarea Provincială din Mansilla de las Mulas (Provincia León) unde, sfătuit de avocatul său, și-a recunoscut faptele și a decis să colaboreze cu autoritățile.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII