Home Eveniment Măsuri de securitate sporite pe aeroporturile din Spania
Măsuri de securitate sporite pe aeroporturile din Spania

Măsuri de securitate sporite pe aeroporturile din Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Ca urmare a atentatelor teroriste din această dimineață din Bruxelles, autoritățile spaniole au decis sporirea măsurilor de securitate de pe aeroporturile din regat.

Spania

Potrivit unui comunicat ENAIRE, Autoritatea Aeronautică Civilă din Spania, se înregistrează întârzieri ale unor zboruri, iar cursele către Belgia au fost anulate.

În același comunicat se mai arată că în spațiul aerian spaniol se operează în mod normal.

„Până la această oră un număr de 67 de zboruri către Belgia, de pe aeroporturile din Madrid, Barcelona, Valencia, au fost anulate”, anunță ENAIRE.

„Aeroportul Zaventem, din Bruxelles, va rămâne închis până miercuri 23 martie, iar astăzi (n.red. 22 martie) nici o companie aeriană nu va opera zboruri din Spania către Belgia”, precizează reprezentanții ENAIRE.

Atentatele teroriste din această dimineață din Bruxelles au avut repercusiuni în mai multe orașe europene, fapt pentru care au decis să-și întărească măsurile de securitate.

La Paris, poliția a consolidat securitatea în aeroporturi, gări și pe rețeaua de transport public.

Serviciile olandeze de combatere a terorismului au anunțat înăsprirea măsurilor de securitate în aeroporturile din Olanda, precum și a controalelor la granița cu Belgia.

Aeroportul londonez Gatwick, precum și cele de la Frankfurt și Moscova și-a suplimentat măsurile de securitate antiteroristă.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII