Home Eveniment Spania: Două zile de doliu după accidentul din Catalonia
Spania: Două zile de doliu după accidentul din Catalonia

Spania: Două zile de doliu după accidentul din Catalonia

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Guvernul regional catalan a decretat două zile de doliu în urma tragicului accident de autocar produs duminică 20 martie, în apropiere de Tarragona, în care și-au pierdut viața 14 persoane, printre care și o româncă.

Spania

În Catalonia drapelele au fost coborâte luni, 21 martie, în bernă iar Regele Spaniei, Felipe al VI-lea, a ținut un minut de reculegere în memoria victimelor.

Ministrul de interne catalan Jordi Jane a precizat luni, la Radio Catalunya, că 14 persoane și-au pierdut viața în accident, cu vârste între 19 și 25 de ani, iar alte 40 de persoane au fost rănite.

Investigațiile inițiale indică posibilitatea ca șoferul să fi adormit la volan. Conform autorităților judiciare din Barcelona, testele au arătat că șoferul nu consumase droguri sau alcool.

La bordul autocarului se aflau 61 de studenți Erasmus de diverse naționalități, care se întorceau de la un festival desfășurat la Valencia.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII