Home Eveniment Multiplu campion român la box ucis într-o altercație în Tenerife
Multiplu campion român la box ucis într-o altercație în Tenerife

Multiplu campion român la box ucis într-o altercație în Tenerife

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Robert Dănceanu, 39 de ani, multiplu campion la box, a fost ucis într-o altercație de campionul mondial la box Moises Ruibal, într-un club din Tenerife.

Conform Cancan.ro un prieten al pugilistului a povestit ce s-a întâmplat: ”Tragedia a avut loc în acest weekend, într-un local din Tenerefe, unde Robert și-a vazut fratele într-o încăierare cu Moises și a încercat să-i despartă, pentru că el era un tip foarte pașnic. Nervos ca s-a bagat, spaniolul i-a dat un pumn american în plină față, avea ținte pe mâini, și l-a pus la pământ dintr-o lovitură” .

Robert Dănceanu a fost dus de urgență la spital, unde medicii l-au resuscitat, însa după câteva ore a murit.

La scurt timp, Moises Ruibal a fost reținut de politiști.

Trupul neînsuflețit a lui Robert Dănceanu urmează să fie adus la Mangalia, acolo de unde era originar.

Într-un comunicat oficial transmis de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) și preluat de agenția Mediafax se arată că: ”Ambasada României de la Madrid s-a autosesizat cu privire la incidentul din Tenerife în care a fost implicat sportivul roman și a intreprins demersurile necesare pe langa autoritațile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare referitoare la circumstanțele producerii incidentului. Conform informațiilor transmise de către autoritațile spaniole, cetățeanul român a decedat într-un spital din Tenerife, în urma loviturilor primite în timpul unei altercații care a avut loc într-un bar din aceeași zonă” .

Ministerul de Externe a mai precizat că poliția locala a efectuat mai multe arestări, în incident fiind implicate mai multe persoane.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII