Home Eveniment Tarragona. Copilul român de doi ani și jumătate a murit electrocutat
Tarragona. Copilul român de doi ani și jumătate a murit electrocutat

Tarragona. Copilul român de doi ani și jumătate a murit electrocutat

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Luni, 28 iulie, Poliția din Tarragona (Mossos d’Esquadra) a fost anunțată în jurul orei 11.30 (ora locală) că la grădinița din localitatea Vinyols i els Arcs a murit un copil de doi ani și jumătate de naționalitate română.

Copilul a fost transportat la Centro de Atención Primaria (Centrul de Prim-ajutor) din Riudoms, dar medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Consulul general al României la Barcelona, Geanina Mihaela Boicu, a declarat pentru Inforoes, că acest caz este instrumentat de Judecătoria de Instrucție numărul 3, Reus. Judecătoria a trimis consulatului o informare de unde reiese că micuțul a suferit o aritmie ventriculară prin electrocutare.

Geanina Mihaela Boicu a mai precizat că ancheta se află în plină desfășurare, iar reprezentanții consulari în zonă supraveghează îndeaproape investigațiile și oferă tot sprijinul famiiliei afectate.

Ce spun autoritățile spaniole?

Am contactat telefonic Judecătoria numărul 3 din Reus și ni s-a spus că nu ne pot da nici un fel de informații referitoare la caz și am fost îndrumați către Tribunalul Suprem de Justiție din Barcelona.

TSJ Barcelona ne-a comunicat că nu știu nimic despre acest caz și ne-au sfătuit să luăm legătura cu Poliția sau cu grădinița unde a avut loc incidentul.

Reprezentantul Mossos d’Esquadra (Poliția din Tarragona) ne-a spus că nu ne poate da nici un fel de informații referitoare la caz și ne-au indicat că ar trebui să vorbim cu Judecătoria care instrumentează cazul.

La grădinița unde s-a produs incidentul am sunat de mai multe ori însă nu ne-a răspuns nimeni. Același lucru s-a întâmplat și la Centro de Atención Primaria (Centrul de Prim-ajutor) din Riudoms.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII