Home Eveniment Octogenarul român lovit de o mașină în Castellon a murit
Octogenarul român lovit de o mașină în Castellon a murit

Octogenarul român lovit de o mașină în Castellon a murit

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Bărbatul de 80 de ani lovit de o mașină în Castellón a murit, miercuri 20 septembrie, au anunțat reprezentanții Spitalului General din localitate, citați de publicația El Periodico Mediterraneo.

„ Din păcate cetățeanul român, de 80 de ani,  a decedat din cauza  a multiplelor răni grave suferite”, se arată în comunicat.

Octagenarul venise de doar două săptămâni în Spania.

Accidentul s-a produs luni, 18 septembrie, în jurul orei 19.00 și conform martorilor, de vină ar fi octogenarul care a traversat printr-un loc nepermis.

Aceștia au povestit că, în timp ce traversa strada, bătrânul s-a împiedicat și a căzut. El a fost luat în plin de un autoturism.

Românul a fost internat în stare gravă la Spitalul General din Castellon, iar medicii nu-i dădeau nicio șansă de supraviețuire.

Câteva ore mai trârziu, de la internare, bătrânul a murit.

 

Spania. Octogenar român lovit de o mașină. Medicii nu-i dau nicio șansă

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII