Home Eveniment Pe lista pasagerilor avionului prabușit în Niger figurează un cetățean român
Pe lista pasagerilor avionului prabușit în Niger figurează un cetățean român

Pe lista pasagerilor avionului prabușit în Niger figurează un cetățean român

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Ministerul Afacerilor Externe confirmă că pe lista pasagerilor din cursa AH5017 se află şi un român: „Din informaţiile preliminare obţinute de la ministerul algerian de externe rezultă că la bordul avionului algerian aparţinând Companiei aeriene Air Algérie s-ar afla un cetăţean român. Ministerul  Afacerilor Externe este deja în contact permanent cu autorităţile algeriene. Misiunea diplomatică păstrează permanent legătura cu autorităţile locale şi este pregătită să acorde asistenţă consulară în limita competenţelor legale”.

Avionul care aparţinea spaniolilor de la Swift Air şi era operat de Air Algeria, cu 116 de pasageri la bord, inclusiv un cetăţean român, s-a prăbuşit joi, 24 iunie, în Niger.

Compania algeriană a anunțat că a pierdut contactul cu zborul AH5017 cu destinaţia Alger după 50 de minute de la decolarea din Ouagadougou (Burkina Faso).

Este cea de-a treia tragedie aviatică în care a fost implicat un avion de pasageri care are loc în ultima săptămână, după ce 298 de oameni au murit în prăbuşirea cursei MH 17 în Ucraina şi alţi 48 şi-au pierdut viaţa miercuri, când un avio s-a prăbuşit în Taiwan, încercând pentru a doua oară o aterizare de urgenţă.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII