Home POLITIC Protest la Consulatul României de la Madrid: „NU votați!”
Protest la Consulatul României de la Madrid: „NU votați!”

Protest la Consulatul României de la Madrid: „NU votați!”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Vineri, 9 decembrie, în fața Consulatului României de la Madrid va avea loc o manifestație în semn de protest față „de actuala clasă politică”.

„Motivele le cunoaștem cu toții: o clasă politică perimată moral și profesional, fenomenul corupției de dimensiuni biblice, modificarea forțată și discriminatorie a legii electorale cu două săptămâni înaintea expirării termenului limită, împiedicând astfel dreptul constituțional de a fi ales și de primenire a clasei politice actuale cu aportul candidaților independenți, incompetență, lipsă de răspundere politică sau imunitatea parlamentară aplicată abuziv etc.”, au scris pe pagina de Facebook a evenimentului cei doi organizatori, Daniel Meternă și Ramona Elena Bărbulescu.

„Din păcate, nu am cu cine să votez și cred că nu doar eu, e multă lume în această situție. Drept este că partidele au prezentat ca și candidați oameni noi, dar în spatele lor sunt interese vechi, pe care majoritatea le cunoaștem”, a declarat Daniel Meternă pentru Inforoes.

Protestul se va desfășura între orele 17.00 și 19.00, în fața Consulatului General al României de la Madrid, situat pe Avenida de la Albufera, numărul 319.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII