Home DIASPORA NEWS VIDEO.Consulatul României de la Londra. Români umiliți. Cozi infernale la ghișee și în stradă
VIDEO.Consulatul României de la Londra. Români umiliți. Cozi infernale la ghișee și în stradă

VIDEO.Consulatul României de la Londra. Români umiliți. Cozi infernale la ghișee și în stradă

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un cetățean român revoltat de ceea ce se întâmplă la Consulatul României din Londra a publicat pe Facebook mai multe filmulețe din interiorul clădirii, scrie ZiarulRomânesc.

Imaginile nu arată decât lipsa de interes a autorităților române și bătaia de joc față de proprii cetățeni care locuiesc în Marea Britanie și cheltuiesc aproximativ 3,5 milioane de euro anual pe taxe consulare.

În încăperea extrem de mică sunt zeci de oameni își așteaptă documentele. Câțiva copii așteaptă alături de părinți, de ore întregi, pașapoartele. Este un haos de nedescris, în timp ce coada de afară capătă proporții din ce în ce mai mari, pe un frig de crăpau pietrele.

„Sunt încă la consulat, am venit vineri pentru a-mi ridica pașaportul, a fost închis pana la ora 10:00, s-a deschis la un moment dat, dar au fost eliberate doar persoanelor ce au avut bilet de avion sâmbătă și duminica”, a scris cetățeanul român care filmat imaginile de la consulat.

 „Ni s-a zis sa venim azi (luni, 5 decembrie – n.red.), azi au fost cozi infernale la ghișee, coada era din strada. La un moment dat, am reușit sa intru înăuntru pentru informație și pentru a-mi ridica pașaportul, mi s-a zis ca poate după ora 15:00 se va elibera pașaportul, sau vineri. Dar cozile încă mai sunt la ghișee”, a continuat el.

Sursa:  ziarulromânesc.net

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Comment(1)

  1. foarte adevarat.Noi platim pe pasapoarte si pe tot felul de acte mai mari ca englezii.Pe banii nostri.Servicii foarte proaste cozi nervi si gretosi.Tot pe banii nostri.La telefon din sase nu raspunde nimeni.Sucerez o central simpla cu lista de asteptare. Cat at costa?

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII