Home Eveniment Răpită de proprii părinți și dusă în România
Răpită de proprii părinți și dusă în România

Răpită de proprii părinți și dusă în România

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O fetiță de nouă ani care suferă de o boală foarte gravă a fost răpită de patru persoane în timp ce aceasta se plimba cu o îngrijitoare de la Centrul de Minori „Los Pilares” din Oviedo. Copilul fusese luat de la părinții săi de statul spaniol.

policia nacionalFata a fost descoperită la un spital din București, însoțită de mama sa, iar acum părinții riscă să fie extrădați în Spania pentru a fi judecați.

Potrivit Policia National, în timp ce îngrijitoarea plimba fetița, o furgonetă a oprit în dreptul lor. Din mașină au cobărât trei bărbați și, după ce au lovit-o pe supraveghetoare, au luat fetița și au dispărut.

Un trecător, martor la eveniment, le-a spus polițiștilor culoare și marca autovehicului și ultima literă a numărului de înmatriculare.

Polițiștii au descoperit că o rudă a fetei deținea un autoturism care corespundea descrierii martorului. Dus la secția de poliție, românul a a povestit ce s-a întâmplat, furnizând informații care au dus la identificarea celorlalți implicați.

Nu mică le-a fost surprinderea anchetatorilor când au descoperit că planul de răpire a fetiței a fost pus la cale chiar de părinții acesteia.

În urma investigațiilor, fetița a fost localizată într-un spital din București, unde este internată împreună cu mama ei. Se suspectează faptul că și tatăl ar putea fi în România.

Conform medicilor, fetița suferă de o boală incurabilă și urmează sub tratament medicamentos.

Doi dintre sechestradori se află în arestul poliției, iar pentru părinții minorei așteaptă hotărârea judecătorilor care ar putea cere extrădarea lor pentru a fi judecați în Spania.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII