Home POLITIC Ziua și ministru. Deputatul PSD Angel Tîlvăr noul ministru pentru Diaspora
Ziua și ministru. Deputatul PSD Angel Tîlvăr noul ministru pentru Diaspora

Ziua și ministru. Deputatul PSD Angel Tîlvăr noul ministru pentru Diaspora

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Deputatul PSD Angel Tîlvăr a fost validat pentru funcția de ministru al Românilor de Pretutindeni, în locul lui Adrian Anghel, după ce acesta a primit vot negativ în comisiile de specialitate.angel-tilvar

Potrivit CV-ul postat pe Camera Deputaților, noul ministru pentru Diaspora este la bază profesor de engleză, este căsătorit și are un copil.

La capitolul «studii și specializări», Tîlvăr a trecut Facultatea de limbi străine; SNSPA – post universitar; Colegiul Național de Apărare – post universitar; Academia Națională de Informații «Mihai Viteazul» – post universitar; Institutul Diplomatic Român – post universitar.

La capitolul «activitate publicistică, științifică, în foruri academice», social-democratul menționează calitatea de doctor în stiințe umaniste.

Parlamentar de Vrancea, Tîlvăr este președinte al Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaților. Este de 10 ani în Parlament, iar în urmă cu o luna, la sesiunea anuala a Adunarii Parlamentare NATO, fost ales vicepreședinte al grupului socialist. Între 2000 și 2004 a fost consilier judetean.

În declarația de avere, Tîlvăr menționează patru conturi bancare, cu o valoare însumata de aproximativ 22.000 lei. Acesta mai scrie în declarația de avere că are datorii către bănci, în valoare totală de aproximativ 115.000 lei.

Guvernul Ponta 4 a fost votat de Parlament, luni 15 decembrie, obținând majoritatea de care avea nevoie. Miniștrii urmează să depună, marți 16 decembrie, jurământul.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII