Home Eveniment Recidivistă prinsă în timp ce spărgea un apartament
Recidivistă prinsă în timp ce spărgea un apartament

Recidivistă prinsă în timp ce spărgea un apartament

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O româncă de 32 de ani a fost prinsă în flagrant delict atunci când ieșea pe ușa unui apartament pe care tocmai ce îl jefuise, din orașul Vilanova i la Geltrú, provincia Barcelona.

barcelona foto

Conform unui comunicat de presă al poliției catalane (Mossos d’Esquadra) de luni, 5 octombrie, femeia a fost reținută miercuri, 23 septembrie, după ce mai mulți vecini au anunțat telefonic faptul că o femeie necunoscută a ieșit dintr-un apartament.

Vecinii au reținut-o pe femeie până la sosirea polițiștilor.

Din primele cercetări a reieșit că femeia intrase în apartament cu chei potrivite și a sustras de acolo mai multe bijuterii din aur.

Românca a rămas în arest deoarece, conform Mossos d’Esquadra, are mai multe antecedente de acest gen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII