Home Eveniment Vindeau cocaină pe stradă. Un român și un spaniol au fost reținuți în Valencia
Vindeau cocaină pe stradă. Un român și un spaniol au fost reținuți în Valencia

Vindeau cocaină pe stradă. Un român și un spaniol au fost reținuți în Valencia

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român, de 25 de ani, și un spaniol, de 47 de ani, au fost reținuți marți, 6 octombrie, în jurul orei 02.30, după ce au fost surprinși în timp ce încercau să vândă cocaină unui bărbat.

valencia

Polițiștii din localitatea Burjassot, Valencia, i-au surprins pe ce doi pe o stradă, în timp ce încercau să vândă unui bărbat cocaină.

Cei trei au luat-o la fugă, dar „vânzătorii” au fost prinși exact când încercau să fugă cu o mașină.

La percheziția autoturismului, s-au găsit 28, grame de cocaină, 8,8 grame de hașiș, mai multe telefoane mobile și suma de 670 de euro.

Conform unei note de presă emisă de Policia Nacional, cea de-a treia persoană, cumpărătorul, nu a fost identificată.

Cei doi arestați, cu antecedente penale, au fost puși la dispoziția Tribunalului Provincial din Valencia, urmând ca magistrații să hotărască pedepsele pe care le vor primi pentru infracțiunile comise.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII