Home DIASPORA NEWS Un militar român va defila la parada organizată de Ziua Națională a Franței
Un militar român va defila la parada organizată de Ziua Națională a Franței

Un militar român va defila la parada organizată de Ziua Națională a Franței

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Ziua Națională a Franței , sărbătorită în fiecare an la 14 iulie, marchează aniversarea căderii Bastiliei (1789). 

Țara va celebra Ziua Națională în contextul unor măsuri speciale de securitate, comemorând, în paralel, un an de la atacul terorist cu autocamion comis în oraşul Nisa, soldat cu moartea a 86 de persoane şi rănirea altor sute.

O ceremonie de comemorare a atentatului este programată vineri la Nisa, unde Preşedintele Emmanuel Macron va fi prezent şi se va întâlni cu rudele victimelor.

Printr-o postare făcută de Ministerul Apărării Naționale pe rețeaua de socializare Facebook s-a anunțat faptul că un militar român va defila astăzi pe Champs Élysées. Maiorul Grigore Ciprian le-a transmis românilor din toată lumea câteva gânduri bune înainte de începerea paradei militare:

Citește mai departe AICI!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII