Home Eveniment Româncă ucisă cu bestialitate în Spania. Familia nu are bani pentru repatriere
Româncă ucisă cu bestialitate în Spania. Familia nu are bani pentru repatriere

Româncă ucisă cu bestialitate în Spania. Familia nu are bani pentru repatriere

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Valentina Chiriac a fost găsită ucisă cu bestialitate în propria casă din  localitatea Collado Villalba comunitatea Madrid, luni 29 mai, pe patul din dormitor, având mâinile legate la spate şi o pungă din plastic pe cap.

Din primele concluzii trase de criminaliști rezultă că femeia ar fi murit din cauza unui stop cardiac din cauza asfixiei mecanice.

Mama Valentinei, Lisaveta Rizea încearcă din răsputeri să-și aducă acasă copilul „ca s-o îngroape creștinește”, scrie viațaliberă.ro.

Cunoștințele au reuşit să deschidă pe numele Lisavetei Rizea un cont pentru ca cei care vor să o ajute să poată dona bani.

CONT: RO91BRDE180SV13561761800 – în euro deschis la BRD pe numele RIZEA LISAVETA

Răpusă de durere, mama Valentinei Chirac (38 de ani) încearcă să înţeleagă ce s-a întâmplat în urmă cu mai bine de o săptămână cu fiica ei, pe care o ştia fericită alături de soţul spaniol şi de fetiţa lor de şase ani.

„A venit acasă pe 27 aprilie. Era cu soţul ei şi erau fericiţi. Chiar mă bucuram pentru ea. A fost şi la tatăl ei, i-a făcut cumpărăturile, iar apoi au plecat în Spania. Acum nu ştiu dacă s-au certat sau nu, părea un băiat blând. Ba chiar am spus că fiica mea este mai vulcanică decât el, el mi s-a părut un băiat de nota 10. Când am aflat ce s-a întâmplat, nu mi-a venit să cred. Când mi s-a spus că a murit, am crezut că a făcut un stop cardiac. Dar, pe 29 mai, ni s-a spus că a fost crimă, că au găsit-o cu punga pe cap, cu mâinile legate la spate, în dormitor. Nu ştiu de la ce ar fi plecat. Ginerele meu este suspectul numărul unu. Dacă era altcineva, fiica mea s-ar fi luptat, aveau camere de supraveghere, dar în casă nu s-au găsit decât urmele lor”, povesteşte, cu lacrimi în ochi, Lisaveta Rizea, mama Valentinei.

Îndurerată, femeia a explicat că din fericire, nepoata ei, în vârstă de şase ani, nu a asistat la oribila crimă.

„Fata era la nişte cumetri, şi ei tot români. Copilul a fost preluat de fratele ginerelui meu. Noi nu o putem aduce aici, pentru că are doar cetăţenie spaniolă”, a completat mama Valentinei.

Oricum, familia gălăţencei ucise în Spania mai are de aşteptat până va putea repatria trupul neînsufleţit, acesta fiind încă la medicină legală. Fratele Valentinei a declarat pentru ViațaLiberă că preconizează că „mai devreme de două luni nu vor putea rezolva această problemă”.

Între timp, anchetatorii din Spania l-au arestat pe soţul Valentinei, acesta fiind în închisoare fără a avea posibilitatea de a plăti cauţiune, şi continuă cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat, de fapt, în casa celor doi.

Foto: Marius Negri

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII