Home Eveniment Românce forțate să se prostitueze în Zaragoza. Proxeneții le ademeneau cu locuri de muncă
Românce forțate să se prostitueze în Zaragoza. Proxeneții le ademeneau cu locuri de muncă

Românce forțate să se prostitueze în Zaragoza. Proxeneții le ademeneau cu locuri de muncă

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Mai multe tinere din România au fost ademenite în Spania de șase conaționali, care le-au forțat apoi să se prostitueze în Zaragoza.

Zaragoza

Una dintre ele a reușit să scape din mâinile proxeneților și a povestit luni, 18 aprilie, polițiștilor, coșmarul prin care a trecut.

Femeia a spus că l-a cunoscut pe unul dintre bărbați în România, iar acesta i-a promis un loc de muncă în Spania. Individul a ademenit-o promițându-i un post de îngrijitoare și un salariu de 1500 de euro.

Însă, când a ajuns în Spania, i-au fost luate toate documentele și a fost obligată să se prostitueze alături de alte tinere.

Victima le-a mai spus autorităților că era obligată să aducă o anumită sumă de bani, iar în cazul în care nu își făcea „norma” nu primea de mâncare și era bătută.

Povestea româncei a fost susținută și de alte opt victime ale grupului de proxeneți. Tinerele se află sub protecția poliției.

Cinci dintre indivizi se află în arestul poliției din Zaragoza, iar cel de-al șaselea a fost reținut de Poliția din România.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII