Home Eveniment Români grav răniți de un șofer care consumase cocaină. Vezi detalii!
Români grav răniți de un șofer care consumase cocaină. Vezi detalii!

Români grav răniți de un șofer care consumase cocaină. Vezi detalii!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un mort și șapte răniți. Acesta este bilanțul unui grav accident produs miercuri, 14 octombrie, pe autostrada A-38, în dreptul localității Sollana, provincia Valencia, după ce un autoturism Range Rover a intrat în coliziune cu o furgonetă.

furgoneta

În furgonetă se aflau cinci români și doi spanioli.

Conform unui comunicat de presă al Guardia Civil, în urma primelor cercetări s-a stabilit că vina o poartă cetățeanul spaniol aflat la volanul Range Rover-ului.

Polițiștii spun că acesta circula cu viteză foarte mare și a pierdut controlul mașinii, izbindu-se de un zid de beton, după care a ricoșat și a intrat în coliziune cu furgoneta.

În urma impactului, J.M.J., de 38 ani, cetățean spaniol, și-a pierdut viața. V.D., 46 de ani, cetățean român, A.A.O. (șoferul furgonetei) de 21 de ani, român, E.P., de 46 de ani, român, E.T., de 45 de ani, român, M.E.G., de 38 de ani, român, D.M.M și J.A., ambii cetățeni spanioli, au fost grav răniți.

Șoferul Range Rover-ului a fost și el dus la spital unde în urma analizelor s-a dovedit că acesta consumase cocaină.

Până la definitivarea anchetei acesta va rămâne în arest.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII