Home Eveniment Cinci români trimiși în judecată pentru o crimă. Se cer pedepse foarte mari
Cinci români trimiși în judecată pentru o crimă. Se cer pedepse foarte mari

Cinci români trimiși în judecată pentru o crimă. Se cer pedepse foarte mari

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Procurorii spanioli au finalizat urmărirea penală în cazul jafului din februarie 2013, din localitatea Vall d’Uixo, provincia Castellon, în urmă căruia omul de afaceri Vicente Almela și-a pierdut viața, stabilind că vinovați sunt cinci români.

guardia civil

Oamenii legii cer pentru cei cinci 108 ani de închisoare și suma de 90.000 de euro reprezentând daune morale.

Fraţii Ion, Vasile şi Petru Lupu, din oraşul Dolhasca, județul Suceava, care au acţionat împreună cu Alina Cristina Margoi şi Gheorghe Oprea se află în închisoare, în schimb Petru Lupu, nu a fost găsit deocamdată de polițiștii spanioli.

În noaptea de 23 spre 24 februarie 2013, în jurul orei 02.00, un vecin de-al bătrânului a alertat Guardia Civil din Vall d’Uixo spunând că a auzit ţipete în locuinţa acestuia.

Când ofiţerii au intrat în casă, Vicente Almela zăcea mort pe podea. Soţia sa, în vârstă de 86 de ani, a fost dusă la spitalul La Pana de Villareal, după ce a suferit mai multe leziuni.

S-a stabilit că hoţii au intrat peste ei în casă în timp ce dormeau, i-au legat şi i-au bătut, iar în urma loviturilor primite, Vicente Almela a făcut infarct şi a decedat.

În noaptea fatidică poliţiştii de la Garda Civilă au găsit-o pe Cristina Alina Margoi legată alături de bătrâni.

În primă fază, anchetatorii au crezut că românca este o altă victimă a jafului, dar s-a stabilit ulterior că ea a fost legată doar ca o parte din plan.

Potrivit anchetatorilor, ea le furniza celor patru informații cheie pentru a comite atacul.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII