Home Eveniment Românii din Franța solidari cu familiile victimelor atentatului de la Paris
Românii din Franța solidari cu familiile victimelor atentatului de la Paris

Românii din Franța solidari cu familiile victimelor atentatului de la Paris

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Sute de români au participat miercuri, 7 ianuarie, la manifestațiile organizate în orașele din Franța pentru a-și exprima solidaritatea cu familiile victimelor atentatului de la Paris.

solidaritateTrei teroriști islamiști au pătruns miercuri, 7 ianuarie, în sediul ziarului Charlie Hebdo omorând 12 persoane și rănind grav alte 4. Cu mai mult timp în urmă publicația a mai fost amenințată și atacată cu sticle incendiare ca răspuns al publicării unor caricaturi cu Mohamed.

Românii din Europa condamnă atentatele de la Paris soldate cu moartea a 12 persoane şi rănirea altor patru, sute de români participând miercuri, 7 ianuarie, la manifestațiile organizate în orașele din Franța în spirit de solidaritate, se arată într-un comunicat transmis redacţiei INFOROES de către FADERE.

„FADERE condamnă atentatele din Paris care sunt un atac grav împotriva libertații cuvântului la nivel Mondial. Românii din Franța formează o comunitate bine integrată care a demonstrat și de această dată spirit de solidaritate față de poporul adoptiv”, a precizat Daniel Tecu, președinte FADERE ( Federația asociațiilor de români din Europa).

Sursa: Biroul de Presă FADERE

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII