Home Eveniment Compania aviatică low-cost Ryanair anulează 2.124 de zboruri. Vezi lista curselor afectate și cum îți poți recupera banii
Compania aviatică low-cost Ryanair anulează 2.124 de zboruri. Vezi lista curselor afectate și cum îți poți recupera banii

Compania aviatică low-cost Ryanair anulează 2.124 de zboruri. Vezi lista curselor afectate și cum îți poți recupera banii

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Compania aviatică low-cost Ryanair anulează 2.124 de zboruri până pe 28 octombrie, lista acestora fiind publică pe site-ul companiei de marți, 19 septembrie.

În 23 septembrie, va fi anulat zborul Roma-București și retur, în 24 septembrie cursa aeriană Bologna-București și retur, iar în primele patru duminici din luna octombrie sunt anulate zborurile Milano-București și retur.

Analiștii estimează că această companie va plăti compensații de până la 17,7 milioane de lire sterline pentru anularea zborurilor, operațiune care a început luni, 18 septembrie și a afectat deja mulți pasageri.

Compania anulează între 40 și 50 de curse aeriene pe zi, până la sfârșitul lunii octombrie, într-o încercare de a îmbunătăți punctualitatea zborurilor și a face față numărului mai redus de angajați.

Dacă operatorul aerian anulează timp de șase săptămâni 40 de zboruri pe zi, la un factor de încărcare de 90% (numărul scaunelor care sunt ocupate la fiecare zbor), vor fi afectați aproximativ 285.000 de pasageri, care vor beneficia de zboruri alternative sau de rambursări.

Ryanair, cea mai mare companie aeriană din Europa după numărul de pasageri, operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv Timișoara, București și Craiova.

Anul trecut, compania a avut în România 2,6 milioane de pasageri, iar, pentru acest an, estimează o creștere de 40%, după ce vor fi introduse patru noi rute, scrie Agerpres.

LISTA COMPLETĂ CU ZBORURILE ANULATE POATE FI VĂZUTĂ AICI!

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII