Home Eveniment Valencia. Cultivau marijuana între portocali. Un român și un spaniol reținuți
Valencia. Cultivau marijuana între portocali. Un român și un spaniol reținuți

Valencia. Cultivau marijuana între portocali. Un român și un spaniol reținuți

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român de 25 de ani și un spaniol de 30 de ani au fost reținuți luni, 18 septembrie, după ce Garda Civilă din Carcaixent, provincia Valencia, a descoperit o plantație de marijuana.

Conform unui comunicat al poliției, locul unde se găseau cele aproximativ 600 de plante era exploatată de cei doi, numai că în acte figura ca livadă de portocali.

cultură de marijuana în Valencia

Autoritățile nu au precizat de unde au obținut informațiile despre plantație, dar se pare că românul avea antecedente de acest gen.

Cei doi au fost reținuți și așteaptă ca magistrații Tribunalului numărul 1 din Valencia să se pronunțe în privința pedepsei.

 

SURSA: Agenția de Presă „Diaspora Azi”

 

VIDEO. Spania. Cinci români cultivau MARIJUANA pe câmp, ca pe porumb

O regiune autonomă din Spania a legalizat consumul de marijuana

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII