Home Cultural Sărbătoare la Huelva. Biserica românească din localitate și-a aniversat parohul
Sărbătoare la Huelva. Biserica românească din localitate și-a aniversat parohul

Sărbătoare la Huelva. Biserica românească din localitate și-a aniversat parohul

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Parohia ortodoxă română „Sfântul Neagoie Basarab” a serbat duminică, 24 septembrie, șapte ani de când parohul Gheorghe Văduva slujește aici.

Românii din parohie au ținut să fie alături de duhovnic, dar și să sărbătorească Hramul lăcașului sfânt.

După eveniment, cei prezenți au fost invitați să deguste produse cu specific românesc.

Cătălin Stan, președintele PNL Andaluzia, prezent la manifestare, a spus: „ Speranța într-un viitor mai bun o reprezintă credința vie a românilor aflați departe de casă. Mă bucur că am putut onora invitația Părintelui de a participa la un astfel eveniment. Mi-a făcut o deosebită plăcere să văd că românii nu și-au uitat graiul și tradițiile, dar cel mai important, că nu și-au pierdut CREDINȚA”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII