Home POLITIC Senatorul PSD Adrian Anghel a fost numit ministru pentru Diaspora
Senatorul PSD Adrian Anghel a fost numit ministru pentru Diaspora

Senatorul PSD Adrian Anghel a fost numit ministru pentru Diaspora

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Senatorul PSD Adrian Anghel va prelua portofoliul Ministerului Românilor de pretutindeni, unde îl va înlocui pe Bogdan Stanoevici, care şi-a anunţat demisia sâmbătă pe Facebook.AnghelAdrian

Premierul Victor Ponta i-a remaniat pe tehnocraţi, unii dintre ei cu rezultate notabile în cele zece luni cât au stat în Guvern, şi a numit miniştri bine susţinuţi de partide.

Guvernul Ponta 4 a fost votat, duminică, 14 decembrie, în unanimitate de Comitetul Executiv Naţional (CExN) şi de grupurile parlamentare ale PSD. În principiu, remanierea a constat în curăţarea Guvernului de o parte dintre tehnocraţi şi în comasarea câtorva ministere.

Ponta a explicat că „am plecat de la ideea de a avea un guvern cu mai puţini miniştri şi cu mai mulţi parlamentari, pentru a exista o legătură bună între Guvern şi Parlament“.

Ales senator în circumscripţia pentru românii din afara graniţelor, Adrian Anghel are 56 de ani, a absolvit în 1982 Universitatea Babes Bolyai – Facultatea de Educaţie Fizică,cu specializări în reabilitare şi fizioterapie, iar în perioada 1983 – 1986 a urmat cursurile Universităţii Northwestern- Chicago şi pe cele ale Feinberg School of Medicine.

A fost director al Graphic Impact Group şi director general al MTV Romania. Conform CV-ului este specializat ca producător TV și devenit membru PSD în 2000

În cea mai recentă declaraţie de avere notează că în 2008 a cumpărat 90 de hectare de teren agricol la Feldioara (Braşov), 800 de metri pătraţi la Săcele, tot în Braşov şi 1000 de metri pătraţi la Feldioara, în judeţul Cluj. El mai are 500 de metri pătraţi de teren şi o casă de vacanţă cumpărate în 2007 la Azuga.

În 2008, Adrian Anghel şi-a cumpărat un apartament de 90 de metri pătraţi în Bucureşti. El mai are bijuterii de 10.000 de euro, achiziţionate în perioada 1985 – 2002, şi ceasuri în valoare de 15.000 de euro, cumpărate între 2000 şi 2010. Are două conturi la Bancpost, de 12.000 de lei şi de 5.400 de euro.

Anghel este acţionar la SC Trasal SRL şi este preşedinte executiv al PSD Diaspora.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII